Kona Baby!

Nog exact 1 week en dat vechten bijna 2000 zwemmers zich een weg naar de eerste wisselzone tijdens Ironman Hawaii. Intussen is de zevenkoppige delegatie van Team Hawi voltallig ter plaatse en werken op dit eigenste moment hun laatste stevige looptraining af. Vanavond gaat het dan richting restaurant om de nodige vetten op te stapelen en dan kan het aftellen echt beginnen.

In tegenstelling tot vorig jaar ben ik niet mee afgereisd naar Kona en volg ik het net zoals de meesten met 12 uur tijds- en (gelukkig maar) 8° temperatuursverschil. De laatste dagen was het voor sommigen even zwaar: laatste stevige trainingen én jetlag verteren is geen leuke combinatie, al helpt er meteen tegenaan gaan op sportief vlak en veel buiten zijn wel om de gevolgen van die 12u tijdsverschil snel verwerkt te krijgen! Vanaf morgen krijg je dagelijkse updates vanuit ‘The Team Hawi Mansion’ en voorbeschouwingen, zowel vanuit het atletenperspectief als ‘de blik van de coach’ op de belangrijkste triathlon van het seizoen (geen Olympische Spelen dit jaar, dus geen discussie mogelijk). Met 2 ‘defending age-group world champions’ (Stefanie en Sam), opnieuw 3 ‘Hawaii virgins’ (Bart, Dieter en Joeri) en nog 2 mannen met gefundeerde ambitie, terend op ervaring (Flor en Glenn) wordt het zeker een spannend koerske vanachter de computer!

Meer nieuws morgen!

de coach

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s