Het aftellen kan beginnen

Morgenochtend zet Sam Gydé als eerste van de TeamHawi-delegatie voet aan grond op Big Island, Hawaii. Updates en voorbeschouwingen zullen jullie hier zeker kunnen lezen. Vrijdag vertrekt immers een volgende delegatie maar die testen eerst morgen nog hun vermoeide benen in de 111 triathlon in Bilzen.

Op dit eigenste ogenblik is Dries bezig aan ‘The Double Brutal’, een dubbele triathlon op en rond Snowdonia Mountain en Llanberis in Wales. Hij eindigt weldra de fietsproef en dan wacht hem enkel nog 84,4km lopen, oa over Snowdonia Mountain… Morgen zeker meer nieuws via de facebookpagina, net zoals updates na Bilzen en het BK sprintduathlon in Torhout.

 

Greetz,

Loïc

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s