2012 werd goed uitgelopen, op naar 2013!

Door coach Loïc

De laatste tien dagen van het oude jaar staan traditioneel heel wat kerst- en silvesterlopen gepland. Hoe de atleten van Team Hawi twee overwinningen haalden in de Gaston Roelants 5&10km kan je in een eerder bericht lezen, maar daarnaast stuurde het team nog enkele zonen uit naar andere loopreligieuze feestjes. Een klein overzicht:

Kersvers Team Hawi atleet Danny Van Genechten trok op 23 december zijn loopsloffen aan in Lille en 10.3km in 46′ was goed voor een top 20-notering.

Frederik Vandermersch zette traditiegetrouw aan in de Leuvense eindejaarscorrida. Een week na Brussel en amper 2 dagen na een stevige trainings-run&bike rond Tienen zette hij aan op de 8km: 33’55. Een iets diepere herfst- en winterslaap liet zijn sporen na.

Tot slot deed versgetrouwde Tony Macaroni aka Toon Veldeman een sportief uitstapje tijdens zijn huwelijksreis in Wenen. 5.325km werden afgelegd in 19’38. Door als Oostenrijker te starten, hoopte de kapoen onder de radar te blijven, maar dat is niet gelukt ;-).

Op naar de Relais Givrés!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s