Geen Flor in Kasterlee

Door Loïc

De knoop is doorgehakt: Koen – Flor – Vanderbeke zal zijn 2e seizoensdoel niet starten. Na een uitstekende 9u04 in Roth ging de focus richting Winterduathlon Kasterlee. Na 2 lange verblijven (6 weken en 9 weken) in Australië waar zesdagenwerkweken gepland stonden was de conditie nog redelijk acceptabel om de laatste specifieke trainingsblok aan te vatten.Echter, een onvoorziene trip van dik 2 weken – opnieuw naar Australië – midden in deze blok deed ons besluiten de boel niet te forceren en de Hel van Kasterlee links te laten liggen. Focus op 2013 en meteen een snelle master die ongeschonden aan de start kan verschijnen in de Relais Givrés! Team Hawi blijft zo afwezig op Belgiës zwaarste multisportkoers van het jaar.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s