Woensdag vanalleswatdag!

Door Coach Loïc

The Heat Is On!! Sinds 2 dagen is de lokale termostaat wat bijgeregeld: de chauffage staat op en de windschuif wordt langzaam maar zeker opengetrokken: een hele dag was het +30°C in het dorp en dus een drietal graden koeler hier boven op onze berg. De ongenadige wind maakte dat het losfietsen iets gedoseerder moest vanwege de wind op kop in het 2e deel van de training. Vandaag fietsten de atleten een laatste keer – afgezien van de 20 minuten ‘bike check bike ride’ op vrijdagochtend. Met vier blokjes van 4′ POWER werden de spiertjes even op spanning gebracht.

De zwemtraining deze ochtend was eerder onder folklore te catalogeren: loszwemmen tot aan de Coffees of Hawaii – boot en een heerlijke espresso als beloning voor 15′ heen zwemmen. De beloning na het terugzwemmen moesten we zelf voorzien…

Na het plonske in de visvijver gingen de atleten rijtje schuiven voor de registratie: startnummers, atletenbandje, chip, rugzak en nog een hele hoop leesvoer zijn nu in hun bezit!

De rest van de dag stond in het teken van rust en ontspanning met ’s avonds nog een bezoekje aan de ‘Slowtwitch gathering’, een eerder saaie bedoening in de tuin van een villa op Ali’i Drive (schitterende locatie trouwens), in eerste instantie georganiseerd voor de forumleden van die website. Sam en de broers Veldeman gingen daar na uitstekende prestaties al eens over de digitale tongen, dus mochten we zeker niet ontbreken! Die broers werden door Frankie trouwens nog eens fotografisch onder handen genomen met een aantal mooie foto’s tot gevolg!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Woensdag vanalleswatdag!

  1. lieve Geerinckx zegt:

    Looking Good!!!!!!
    De Victormeiden…

  2. Christophe zegt:

    Leuke updates. Alvast succes voor het ganse team zaterdag !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s