Maandag helmdag!

Door Coach Loïc

Ironman Hawaii is niet enkel een wedstrijd, het is vooral een groot commercieel event. Ironmangerelateerde bruikbare en minder bruikbare attributen en relikwieën worden aan de man gebracht en alle sportmerken die iets in triathlon betekenen zijn hier aanwezig. Teschner Bikes doet trouwens een speciale actie die morgen gelanceerd wordt ter gelegenheid van Ironman Hawaii. Met Team Hawi brengen we trouwens 5 atleten op een Teschner 703 aan de start!

Sommige merken bouwen grote standen, laten je hun nieuwste fietsmodellen testen of geven je een voorsmaakje van hun producten. Andere merken doen het meer razzia. Zo ook het Italiaanse helmen- en brillenmerk Rudy Project. Deze beloonden de gekwalificeerde deelnemers met een nieuwe tijdrithelm ter waarde van $300! ‘Slechts’ 400 waren er ter beschikking en de initiële aanvraagprocedure verliep via Facebook en e-mail. Maar in plaats van op 3 dagen waren ze op een dikke halve dag allemaal de deur uit. Eén keer raden wie in de subcategorie ‘helmen’ de Kona Bike Count dit jaar zal winnen? Voor Team Hawi werd de papierwinkel hiervoor vrijdag nog snel in orde gebracht en zo mochten de 8 musketiers ook in de rij gaan staan voor dit leuke cadeautje. ‘The Belgian Peleton, extended version’ maakte indruk, met een speciale fotoshoot door Rudy Project én een uitnodiging voor hun VIP-event morgen tot gevolg!

Op trainingsvlak stond deze voormiddag een korte zwemtraining tussen de visjes gepland, met 4 diepwaterstarts. In de namiddag werd de nieuwe helm uitvoerig getest tijdens een losfietsrit.

Morgen prikkelen we ’s ochtends nog even het snellere zwem- en loopvermogen, wordt er heel wat gerust en is er in de vooravond de landenparade. The heat is just around the corner!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s