De laatste zware trainingen zitten erop!

Door Coach Loïc

De afgelopen drie dagen werd er nog een laatste keer de pees opgelegd. Luisterend naar de lichamen werd hier en daar nog geschoven met de laatste lange looptraining. De fietstraining vrijdag ging tot voorbij Hawi en werd in een eerdere blog al eens aangehaald. En ja hoor, de Veldemannen duwden ook het gaspedaal nog eens in:

Gisteren was het organisatie al even spannend als de lange duurrit: met 5 atleten, allen aan verschillend tempo gingen we de Queen K op voor een laatste lange duurloop van 26km gepeperd met 3 lange blokken aan half ironmantempo. Samen met Christof en Sietse zorgde ik voor de bevoorrading. De voorziene 10 liter vocht bleken niet te volstaan en onderweg werd nog 4 liter extra in de bussen gekapt. Resultaat: alle atleten goed aangekomen en de begeleiders ongeveer even ‘zocht’ als de atleten… Stijn zette het tempo:

Deze ochtend stond het (bijna) dagelijkse zwemmeke in het teken van ‘koffie’!

Halverwege het zwemmen komen de atleten toch geen drijvende koffiebar tegen, zeker?

In de namiddag liepen Frederik en Glenn hun laatste lange duurloop. Beelden hiervan volgen morgen zeker en vast! Morgen begint de race week en de traditionele tapering off: leesboeken worden bovengehaald en fietsen krijgen een laatste beurt. Ik ben er ook van overtuigd dat de atleten de volgende dagen ook de tijd zullen vinden om zelf een verhaaltje te schrijven!

Greetz,

Loïc

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op De laatste zware trainingen zitten erop!

  1. bartathlon zegt:

    Niets zo goed om een werkdag te beginnen dan met het lezen van een Team Hawi verslagske. Merci voor de updates! Natuurlijk kijken we ook uit naar de ‘verhaaltjes’ van de helden zelf!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s