Gashendel open!

Door Coach Loïc

Ziezo, alle materiaal is er en de eerste lange ritten richting Hawi (making the U-turn there!) zijn achter de rug. Stefanie deed gisteren solo en in gestrekte draf 180km en op dit eigenste moment beklimt Fred Raket de 3.8km lange klim naar onze Mansion na een rit van dik 4u richting het keerpunt. 

Morgen staat een stevige trainingsdag op het menu: een lange ochtendzwem in het zwembad gevolgd door een pittige koppeltraining: een fietsrit van 3u30 met enkele pittige blokken gevolgd door een half uur off bike ‘meltdown run’ in Energy Lab. ’s Avonds lopen we dan met z’n allen nog een drie kwartier los.

Stay tuned voor meer updates!

 

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Gashendel open!

 1. lieve Geerinckx zegt:

  Gelukkig hebben jullie allemaal je nodige materiaal terug en kunnen jullie nu echt goed van start gaan met de laatste voorbereidingen voor “de belangerijke” dag……Voor iedereen daar héél veel succes hé,wij duimen hier alvast in het natte Schoten!!
  Hopelijk kan de kok jullie maagjes bekoren…anders zal ik nog wat receptjes doormailen ;-)…grapje hoor schattie…jij zal het ook wel super doen daar in je Hawaii-keuken…heb ze trouwens al gezien op skyp…en wat een uitzicht hebben jullie daar!!!!Prachtig gewoon..
  Een dikke zoen aan de kok en vele groetjes voor jullie allemaal!!
  Van de 3 victors’vrouwtjes.
  Paulien,Maline en Lieve xxx

  • lieve Geerinckx zegt:

   Oeps…door snel te zijn heb ik nog een foutje geschreven….”belangrijke” moet het zijn!!!
   Foei…juf Lieve toch…hihihi
   Nog eens vele groetjes daar hé!!xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s