IM Wales 2012: Dieter goes to Kona 2013

(nieuwsflash van uw ervaringsdeskundige)

Door Frederik Sleutel

Pats boem, de kop is er af! De eerste Team Hawi-qualifier voor Kona 2013 is een feit: Dieter Janssens racete zich naar een schitterende 2e plaats AG35-39 (39e overall), dankzij een zeer mooi ingedeelde wedstrijd: goed gezwommen, goed gefietst en afgemaakt in ’t lopen, zo moet dat zijn: loon naar werken!

Snelle vriend Jan wou na de terrasjes-IM in Klagenfurt begin deze zomer voor eens en voor altijd de discussie omtrent de 80-20%-trainingsregel kortsluiten en besloot dan maar in Wales de aanpak wat bij te schroeven en kijk… Ondanks materiaalpech (“zadel-issues”) verbeterde hij zijn IM-PR tot 10u21 / 113e overall in wat naar mijn eigen ervaring de zwaarste aller IM-parcours is. Chapeau!!

Ik weet niet wat ze dit jaar als bevoorrading tijdens de marathon gaven, maar het zal eerder red bull dan lauwe thee geweest zijn: Zowaar 25 deelnemers (waaronder 50-plusser Bodson, 16e overall eindigend, wat een beest!) doken onder de 3u?! Jawadde, wat ik mij van vorig jaar kon herinneren gaat het daar wel degelijk steeds bergop en bergaf in en rond Tenby!

Maar we gaan stoppen met zeveren en wachten geduldig af tot onze helden hun eigen diepteverslag hebben doorgestuurd van hun linkshandige exploten. Grrreeat job guys!!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s