Ironman New York: what’s up, man?

Aanstaande zaterdag wordt de allereerste Ironman New York gezwommen, gefietst en gelopen. Alhoewel, over het zwemmen is er nog discussie aangezien er afgelopen week per abuis een dikke 2 miljard liter afvalwater geloosd is in de Hudson.

Naast bijna 100 pro’s op zoek naar dikke punten ter kwalificatie voor Hawaii staan ook de gebroeders Veldeman aan de start. Intussen zijn ze met drie. Enkel Gert vindt zichzelf te oud en versleten en vreest dat hij als Ironman instant zou gaan roesten… Of is het de levensstijl die te hard zou moeten worden gewijzigd? 😉 Toon, Stijn en Stefaan dus: Stijn heeft zijn ticket voor Kona al binnen (eerste niet-prof in Florida 2011), Stefaan is uit op revanche na zijn gedwongen opgave in Hawaii 2009 en Toon… tja … die speelde 2 jaar terug nog basketbal! Deze jongste Veldeman gaat zonder complexen voor een mooi debuut op deze koningsafstand van de sport. De trainingen verliepen voorspoedig en laten het beste verhopen.

In Florida 2008 gingen Stijn en Stefaan 1 en 2 in hun agegroup. Gaan de Dendermondse schilders zaterdag voor 1-2-3 in de 30-34? Volg het vanaf 13u op ironman.com!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Ironman New York: what’s up, man?

  1. Fre zegt:

    Go (Velde)mannekes. We gaan het hier makkelijker kunnen volgen, want moeten zo vroeg niet opstaan …. Dus wij doen het op ’t gemakske 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s