Geen weekend zonder IM: Team Hawi goes Zurich feat Bartatlon

Was het de gedachte aan wat komen ging of het feit dat hij zijn Sofie een ganse dag bij een muppet moest achterlaten, maar soms zegt een foto meer dan veel woorden!

Na de zwem te hebben overleefd, ving onze held een glimp op van zijn supportersclan…

… Het werd hem snel duidelijk, zijn Sofie was in gevaar! Animal kon elk moment toeslaan! Er diende maw met een rotvaart gefietst te worden! Ik weet niet of het de bedoeling was, maar de meesten onder ons associëren triathlons en al zeker Ironmans met zomerse taferelen, maar onze vriend verkoos na het Wales-avontuur terug voor de cats en dogs te gaan. En een dagje uitgeregend worden in de zwitserse bergen is blijkbaar het verhoopte recept: een uur sneller gefietst (5u15) bracht hem tussen de mensen om het favoriete onderdeel, de afsluitende marathon, vol goede moed aan te vangen.

Vlot gestart en direct het goede tempo lopend wordt de ene na de andere ‘zwem-bike-sissie’ ingehaald, tot zijn concentratie halfweg drastisch verstoord werd door een of andere canadese jannet (Team Hawi heeft klacht ingediend tegen onbekenden bij het wedstrijdsecretariaat).

Maar onze vriend antwoordt met de benen en gedreven door angst of ambitie, het maakt niet uit, overschrijdt hij de finish als 81e na een schitterende 3u10 marathon en eindtijd van 9u44 (1u13 sneller dan Wales!!). Een knalprestatie in zware omstandigheden, chapeau!

Eind goed al goed, en nadat bleek dat de zwitserse autoriteiten de canadese streaker het land hadden uitgezet en sofie ongedeerd bleek, kon em efkens op zijn gemakske uitblazen, ongetwijfeld al plannen makend voor een volgende pr-aanval.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s