Resultaten afgelopen weekend

Het afgelopen weekend stonden de Team Hawi-atleten op verschillende fronten aan de start. Een overzicht:

BlueNose Half Marathon

Globetrotter Sam stond aan de start van een halve marathon in Canada, waar hij 4e werd in 1u17. Het deelnemersveld telde niet minder dan 2400 koppen en het parcours was alles behalve vlak. Back on track dus! Sam haalde hiermee de lokale pers!

Ironman Lanzarote

Stefanie diende in laatste instantie forfait te geven voor haar eerste doel van dit seizoen. Een ontsteking op de luchtwegen en koorts maakten het onmogelijk om de strijd met de elementen en de tegenstand aan te gaan. Op naar een volgende koers dus!

Halve triathlon Leuven.

Dominique werd 3e bij de dames +40, als oudste in die categorie! Frederik Vdm was goed op weg om minstens voor het podium bij de heren +50 te gaan tot hij met materiaalpech kreeg af te rekenen. Op karakter – en een heel stuk wandelend met de fiets aan de hand – toch de finish gehaald en vooral opgelucht dat de pezen het hielden. Koen werd 4e in de heren +40 na een zeer stevige trainingsweek met oa een verkenningstweedaagse in Roth. Op schema dus! Tot slot maakte Jan Noukens zijn wederoptreden na lange triathlonafwezigheid. Het doel – goed presteren in Ironman Wales – wordt plots weer realistischer.

10km Gent

Een dikke maand na zijn uitstekende marathon haspelde Matthieu de 10km door Gent af in 45′. Hij lijkt hersteld en klaar om het visier op Brussel te richten.

Volgend weekend staat in het teken van kilometers maken op de fiets (Verkenningsritten La Roche, Tilff-Bastogne-Tilff en fietsuitstapjes in de Vogezen) en de 20km door Brussel voor een handvol Hawi’s. Sam tot slot neemt deel aan de Cabot Trail Relay waar hij 2 x 17km voor zijn rekening neemt

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s