Update

(door afdeling noorderkempen)

Een weekje na de feiten nog een kleine samenvatting van vorig weekend:

Een kleinere afvaardiging dan voorgaande jaren, owv de winterprik, maar een Team Hawi-afvaardiging gaf weer het beste van zichzelf in het prachtige zoniënwoud op de Hivernales 2012. Rookie Toon nestelde zich glansrijk in de top 6, Koen V en een incognito Paul bleven netjes binnen de top 50, Stef werd 12e dame. Volgend jaar terug allen op post, het is en blijft de moeite daar te Watermael-Bosvoorde!

Na 4 opeenvolgende deelnames moest ikzelf dit jaar verstek geven: Samen met 3 Hetric-fossielen (IronRudi, MTB- krijger William en topsportcoördinator Reinout) hadden we een weekendje MTB-pret gepland te Spa. Vrijdag en zaterdag werden vééle lopende en vooral fietsende hoogtemeters afgewerkt, bij momenten bij temperaturen tot -16C, brrrr!! Geen wonder dat ik een week lang rond liep te fluimen en bassen… Zondagochtend stond er dan als uitsmijter een werkelijk prachtige 25km X-trail te Wilz (groothertogdom Luxemburg) op het Rudi-programma. Bergop-bergaf bij -13 in de sneeuw, met gevaar voor eigen leven, maar wat een beleving: diepgevroren beekjes, prachtige bossen, zowaar twee rondhuppelende herten gespot, en tegen 6km/u iemand bergop ter plaatse laten die maar 5km/u haalt, ’t is weer eens iets anders. Conclusies: Echt specialistenwerk, sterke billekes zijn een must, Lunar Racers zijn geen off road sloefen, beter wat taperen de volgende keer, een eind rijden, maar echt de moeite waard!

klik op de fossielen voor de uitslag

klik op de fossielen voor de uitslag

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Update

  1. Frederik zegt:

    Opa was er ook en heeft zijn tenen uiitgekuist. Hard gelopen over de laatste 17 km aan 4’21” per km. Uiteindelijk beste prestatie ooit op dit heerlijke parcours en met nochtans sneeuw (hier en daar gleed je bij elke pas wel een paar cm terug) en bittere kou (-8 en net terug van waar het 20 graden was). In Watermaal was de zon net als in Lanzarote van de partij. De afwezigen hadden ongelijk 🙂 Volgend jaar terug, zeker weten. Nog eindtijd : 1u24’16”, maar eerste 2 km in 11′, inlopen noemen ze dat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s