Voltreffer op Les Relais Givrés

Deelnemen aan Les Relais Givrés is verslavend en dus telde de Team Hawi-delegatie dit jaar een extra ploeg aan de start. In totaal dus 15 lopers die elk hun eigen ambitie in dienst stelden van het teambelang.

Team 1 deed het overall even goed als vorig jaar met een 6e plaats maar slaagde er dit keer – dankzij een verbetering met 4′ ten opzichte van de eindtijd in 2011 – wel de triathlonranking te winnen ten nadele van long time winnaar RCBT!. Stefanie, Jan, Toon, Stijn en Frederik, dikke proficiat!

Team 2 werd 23e overall (vorig jaar 35e!) en opnieuw valt het op dat een aantal atleten zich heel hard aan elkaar optrekken en zeer gelijk lopende tijden lieten afklokken (zie ook in de resultaten-sectie van de website). Een groepsfoto is nog niet teruggevonden maar Leen deed het als invallende startloopster uitstekend en verdient dus een mooie foto in dit bericht!

Team 3 overtrof zichzelf eveneens. Last minute invaller Jan De Smet zorgde voor een teamvervollediging vrijdag rond de klok van 21u. A close call zoals we dat dan noemen… Met een 80e plaats overall (op 276 teams) zetten ze eveneens een uitstekend teamresult neer. De evolutie van de individuele looptijden ten opzichte van de Gaston Roelants Classic doet het beste verhopen voor het komende zomerseizoen.

Dank aan alle geëngageerde lopers voor deelname, dank aan Biestmilch voor de mooie T-shirts en uiteraard dank aan de andere partners die deelname aan deze wedstrijd financieel mogelijk maakten.

Volgende teamafspraak: Les Hivernales de Boitsfort op 5 februari 2012!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s