Met rasse schreden

De tijd gaat snel. Binnen een tweetal maanden start het duathlonseizoen en een maand later zijn er al de eerste (zij het exotische) triathlons. De atleten geven intussen plankgas op training, de maandelijkse zwemclinics onder leiding van Jan Syryn zorgen voor een heuse zwemrevival binnen de trainingsgroep en het winterprogramma gaat zijn tweede deel in.

Nu zaterdag staan niet minder dan 3 Team Hawi-teams aan de start van Les Relais Givrés te Brussel, een aflossingsmarathon over een pittig off-road parcours. Met een 6e plaats vorig jaar én een sterkere ploeg zijn de verwachtingen voor Team 1 hoog. Ook de andere 2 teams zie ik in de top 35 finishen (275 team ingeschreven!). Op 5 februari volgt dan de vaste afspraak tijdens ‘Les Hivernales’, een wondermooie 20km-loop doorheen het Zoniënwoud. Drie weken later nemen een aantal duo’s uit de trainingsgroep deel aan het Belgisch Kampioenschap Run&Bike in Neder-Over-Heembeek.

Zelf laat ik het loopplezier nu zaterdag aan mij passeren. Na een leuke training tijdens de 10km Gaston Roelants krijg ik opnieuw wat routine in de looptrainingen en sinds een tweetal weken is er een neerwaartse evolutie in mijn gewicht. Dat deze fysieke heropleving samenvalt met opnieuw dagelijkse inname van Biestmilch is geen toeval. Biestmilch maakt me sterker en zorgt ervoor dat ik niet vatbaar ben voor alle kuchjes en snotjes die onze kindjes uit de kinderopvang meebrengen.  Tijdens mijn post Lyme-periode stelde ik identiek hetzelfde vast. Echter, nu loert dat Lyme-spook niet meer om de hoek en hoop ik dat ik in 2012 met (bijna-)dagelijks een dik uur sporten opnieuw onder de sportende mensen kan komen.

Zo kennen jullie ook meteen mijn beperkte sportieve ambitie voor 2012! De atleten motiveren mij om opnieuw goed te gaan sporten en dat vind ik nu net het leuke aan het Team Hawi concept!

Train ze!

Loïc

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s