Nieuwe teampartners!

Team Hawi heeft de eer en het genoegen twee nieuwe teampartners aan te kondigen!Met gepaste fierheid verwelkomen we Veldeman bvba en Biestmilch in de ‘Team Hawi Inner Circle’.

Veldeman bvba is een uit de kluiten gewassen familiezaak rond de 4 broers Veldeman, gespecialiseerd in schilderwerken en aannemingen en zijn gevestigd in de Ros Beiaardstad Dendermonde.  Zowel Stijn, Stefaan als Toon hebben hun hart aan de triathlonsport verloren (en Gert is hun grootste supporter) en samen plannen ze een heuse ‘Veldeman-raid’ tijdens Ironman New York. Veldeman bvba gaat onze ‘Road to Hawaii’ structureel ondersteunen en daar zijn we heel blij om!

Biestmilch kent intussen bijna iedereen in de triathlonwereld van naam en logo, maar wat is het juist? Biestmilch is een voedingssupplement bestaande uit colostrum van koeien. Deze ‘eerste melk’ is een natuurlijk voedselproduct dat dient als extra immuniteitsboost en regulator van een aantal regulerende processen in het menselijke lichaam. Aangezien (top)triathlon combineren met een veeleisende voltijdse job vaak ‘living on the edge’ tot gevolg heeft is Biestmilch een onmisbaar supplement voor de duursporter die hét verschil wil maken.

Met deze ondersteuning is Team Hawi ervan overtuigd dat het in 2012 opnieuw een stap voorwaarts zal kunnen zetten, zowel qua omkadering, sportieve prestaties, welbevinden en teambeleving! Een welgemeend dankuwel van het hele team aan Gert, Stijn, Stefaan en Toon Veldeman en dr. Susann Kräftner voor het vertrouwen.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Nieuwe teampartners!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s