Lanzatime – update

Oud nieuws maar toch:

Sam 9u13 en 9e overall! Dat alleen al is indrukwekkend genoeg, maar de manier waarop…

Reeds geplaatst voor Hawaii in Florida wou deze blusser graag eens een sub-3u lopen. De aanpak was even simpel als geniaal: inhouden tot het lopen en dan perre geven. Al schoolslagzwemmend evenaarde hij mijn 1u01 in den dok om nadien uit te pakken met de trappers, doch nog met de spreekwoordelijke handrem op. Om maar even aan te tonen wat een fietsprogressie hij alweer heeft gemaakt deze winter. En het cliché, “de beste fietsers kunnen het beste lopen” klopte zaterdag als een bus. Niettegenstaande het vervelende bultje in elke loopronde hield hij het tempo strak om uiteindelijk een 7e looptijd neer te poten: 2u57, dankuwel dames en heren!

Sam, dikke chapeau, Kona wordt een makkie!

Stefanie was zoniet nog straffer bezig, doch de marathon is vermoedelijk zwaarder verlopen dan vooraf gepland. Schitterend gezwommen!, 53min, en blijven knallen 5u43 (=de 2e tijd na Badmann!), maar de 4u21 joggen brengt de uitslag wat in disbalans. Ondanks dit, toch een mooie podiumplaats, geniet ervan.

Rest mij nog het olijke duo Bobbaers-Claes te vermelden. Met deze twee komieken heb ik één van hun zware trainingsritten afgehaspeld enkele weken geleden. Bij aanvang waren beide complete onbekenden voor elkaar, doch 23 jaar leeftijdsverschil werden km per km weggewerkt om uiteindelijk vrienden voor het leven te worden. Ik vermoed dat ze het zo goed met elkaar kunnen vinden tegenwoordig, dat ze elkaar zelfs opgewacht hebben in de race want hun eindtijden (ergens in de 11u) lopen niet zo ver uiteen.

Geniet ervan mannen, en niet te zat hé!

——————————————————————————————-

Een jaar geleden was ik nu zelf aan het rennen op dit zalige eiland…

Ietsje anders dit jaar: snel voor ik achter mijn grasmaaier kruip nog even de IronmanWife-tracker: Stefanie sprong als 2e vrouw!!! op haar fiets vanmorgend en de IronmanFire-tracker zag juist Brandweer-sam als 18e aan de marathon beginnen na een verschroeiende 8e bike-split!

Go Wife, Go Fire!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s