Tja…

De afgelopen twee weken werden geheel in stijl afgesloten (sportief gezien dan) tijdens de duathlon te Putte-Kapellen: in mineur.

Als ik al een training afwerkte was dit meestal niet naar behoren, maar gisteren was de kers op de taart. De klassieke Run&Bike te Neder Over Heembeek kon ik zaterdag niet meedoen, waardoor ik het een dagje later eens wou proberen: Een winterduathlon is altijd dolle pret en deze keer was het slechts op 15min rijden, het proberen waard hé.

Maar halfweg het eerste lopen (eerlijk gezegd eigenlijk al tijdens het losrijden voordien) voelde ik de brui al hangen. Mijn lopen zou mij momenteel in staat moeten stellen om de betere bikers een beetje “onder druk” te zetten, doch Jim Thijs kwam na 2km al vlotjes langszij… Het fietsen werd helemaal een maat voor niets, na 1 ronde droop ik berustend af.

Mss komt het door het haasje-over snotteren/buikgriepje met mijn dochter de afgelopen weken maar vrolijker wordt een mens er niet van. Soit, vanaf zaterdag een weekje skiën in Verbier met de familie zal hopelijk wonderen doen…

Groetjes,

F.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s