Transfernieuws

In 2011 zal ik niet langer de kleuren van HETRIC vertegenwoordigen, maar zijn de STERKE PEREN van oppertiathleet Marc Herremans mijn nieuwe clubgenoten.

Een vijftal jaren was ik lid van de vrolijke kempense bende onder leiding van wie-kent-hem-niet-in-triathlonmiddens Erik H’Madoun, met rechterhand Benny Byloos… Jacobus en Korneel hebben een klein onbekend splintergroepje (destijds getooid in Leen Bakker-pakskes) uitgebouwd tot een vaste waarde in tri-land. Welk vriendenploegske  zonder “grote middelen”, heeft evenveel ereplaatsen bijeengesprokkeld in de loop der jaren en dit op alle afstanden, kort of lang, ’s winters én zomers?

Mijn transfer is dan ook louter praktisch te verklaren: een zwembeurtje te Herentals koste mij 2uur in de wagen, 1 uur in den dok en nog een uur in de cafetaria. Niet echt rendabel, me dunkt… De Peren zwemmen op 5 min van mijn deur, welliswaar enkel woensdagnacht (6u!!!) of ’s vrijdags-visdag tijdens het avondmaal (19u). ’t Blijven Peren hé.

Een tweetal zwemtrainingen later kan ik concluderen dat de sfeer even goed is, er spijtig genoeg even snel gezwommen wordt en de voorzitter even charismatisch is. Enkel het noorderkempisch dialect versta ik beter dan dat platte geelse gezwaffel!

Maar momenteel hoop ik dat de transfer wel volledig in orde komt…

Vanmorgend kreeg ik immers een telefoontje van een mij onbekende dame, dat ze in haar Ford-vervangwagen een aangetekende brief van mij had gevonden… Ik hoorde het in Keulen donderen tot ze toelichtte dat het  een brief naar de VTDL betrof. Ter info: De VTDL vraagt een aangetekend schrijven naar hun én de club waarin de transfer wordt meedegedeeld, kwestie van geen fouten te maken!

Mij niet gelaten, dan doen we dat ook zo. Maar als die brief dan in een of andere vervangwagen blijft liggen, gebruikt door een VTDL-bobo waarschijnlijk, stel ik mij toch vragen bij het nut van een aangetekend schrijven. Duimen dat het goed komt, of ik ben de peer!

F.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s