DOE HET RUSTIG AAN MET TEAM HAWI EN CORNELIS BEDDING!

Omdat wij van Team Hawi liever lui dan moe zijn, adviseren wij ten volle de slaapverwekkende adviezen van meervoudig Ironman-finisher (incl Hawaii!) Olivier Cornelis van Cornelis Bedding. Als geen ander kan hij met zijn rustgevende stem voor u de geschikte matras, lattenbodem of beddengoed combineren met een gloednieuwe slaapkamer: U kunt op twee oren slapen, we hebben het zelf al aan den lijve mogen ondervinden!

Al slapend rijk worden, klinkt mss als de bedrijfsfilosofie van de gemiddelde grootbank, doch door bovenstaande bon af te drukken en mee te nemen, helpen wij u al een eindje op weg: Alle Team Hawi-fans genieten van een mooie korting, dit terwijl ze nog eens volop over triathlon kunnen leuteren met mister Olivier himself. Veel plezier allemaal!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op DOE HET RUSTIG AAN MET TEAM HAWI EN CORNELIS BEDDING!

  1. Peter zegt:

    super service daar bij Olivier en zijn personeel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s