Aarschot DNF

Aarschot heeft niet mogen zijn, jammer. Een kl…week op vele vlakken (ik bespaar u de details) werd symbolisch afgesloten met een lekke band na ocharme 6km fietsen. De kers op de taart, zogezegd.

Ondanks dat het zonder wetsuit zwemmen was, viel mijn zwembeurt redelijk mee (24e !!!). Ik was uit het water met gasten waar ik in voorgaande koersen meestal enkele minuten op moest dichtrijden. Maar helaas, net bekomen van de inspanning schoot mijn fietsschoen los op het einde van de T-zone, tot zover dus de snellere zwembeurt… Even rechtsomkeer, wat prullen en weg. Ik begon juist mooi op tempo te geraken op mijn blinkende Argon 18 (mét gloednieuwe wielen en tubes) doch enkel resulterend in mijn allereerste DNF in zes jaar triathlon.

Op de moment zelf is zo’n DNF zwaar balen, zeker bij zo’n prachtwedstrijd, goed georganiseerd, badend in de zon en vrolijke vakantiesfeer! Een aanrader voor iedere triathleet.

Eenmaal ’s avonds thuis aangekomen stonden mijn twee voornaamste supporters mij troostend en lachend op te wachten. Pech is snel vergeten, op naar Eupen!!

"Papa Boem! Boem, boem!"

"Papa Boem? Boem, boem!"

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s