Beter een goede buur dan een verre vriend

Dankzij goede buren Gunter, Jo en Edwin komt Kona alweer een stukje dichter bij huis!

Hun formidabel bedrijf Finbetween lanceert een gigantische promocampagne in Kona dit najaar om hun topproduct Broker Connect te promoten. Nu ben ik daar dan toch in de buurt, dus zoals het een goede buur betaamt wou ik gerust een handje helpen. Nog even lobbyen dat buur Edwin meekomt om te kijken of mijn promopraatjes aldaar een beetje conform de bedrijfspolitiek zijn…

Alvast een dikke merci mannen en echt waar: Broker Connect is een topproduct! Ik heb er thuis al twee op de kast staan en krijg niets dan goede commentaar.

Tot zover de buren, wat de verre vrienden betreft minder goed nieuws:

De eerstkomende wedstrijd op de kalender was het BK ploegen duathlon samen met de HETRIC-makkers uit het verre Herentals. Helaas sukkelde ik voor Lanza al wat met mijn rechterknie en dat marathonneke heeft er niet veel goed aan gedaan… Even doorspoelen en kort samenvatten: tendinitis van de rechtse patellapees. Twee weken pijn ontlopen (maw niet-lopen), goed verzorgen en vooral voorzichtig zijn!

Zeer spijtig, want met een rits (winter-)duathlonkleppers in ons clubke maakten we een mooie kans op eremetaal. Alhoewel ik er niet aan twijfel dat El Pablo, De Groene Parel, Tony, Joppe, William en de kampioen van de Hel nog steeds het beste van hun eigen gaan geven. Veel succes gasten!!!


Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s