Sneeuw opnieuw spelbreker?

De geplande test tijdens de 10km Gaston Roelants ging enkele weken terug de mist in, of moet gezegd worden ‘de sneeuw in’. Door de extreme omstandigheden vonden zowel Frederik als Loïc het weinig verantwoord zich met de wagen op de gladde wegen te begeven. Een volgende testloop staat nu zaterdag gepland: de Run&Bike van de NATO te Brussel. Echter, er wordt opnieuw veel sneeuw gegeven en het gezond verstand zal beslissen of het doenbaar is of niet om naar Brussel te rijden.

Frederik ontliep een dikke week alle winterpret door in Tenerife wat kilometers te gaan malen en ‘Oud naar Nieuw’ op een zonnig strand te beleven. De temperatuusshock bedraagt momenteel dik 30°C. Naast een eerste ‘Chariot-run’ met  zoon Arthur (foto volgt) begaf Loïc zich daarentegen op oude en nieuwe paden: langlauf en 2 roeitrainingen alvorens de plas sinds vandaag helemaal toeligt stond op het menu van de afgelopen dagen. Deze omstandigheden zijn allesbehalve ideaal, maar met wat improvisatie en veel gezond verstand blijft het conditieverlies minimaal.

Train ze!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .