Frederik 4e in Essen

Hawaii 2009, de hoogmis van de triathlon was dit jaar een prachtige editie om als toeschouwer te bekijken. De motivatie was dan ook groot om er een degelijke winter van te maken, Lanzarote zal er sneller zijn dan gehoopt. Mijn woorden waren nog niet koud of 2 weken ziekte (griep) stelden de start noodgedwongen uit… Niet getreurd, 3 weken training later, vandaag stond de eerste match van het winterseizoen op het programma: de 10 miles van den Horendonk in Essen. Op papier niet meer dan een stevige training, maar de titel snelste Essenaar stond op het programma!

Om een lang verhaal kort te maken: Bart Schrooyen mag deze titel een jaar lang dragen. De eerste helft ging vlot, het parcours: drie vlakke luskes met véél wind. Dan werd er wat versneld in ons groepke omdat de oude knar die er bij de start als een zot vandoor ging toch geen Bekele bleek te zijn en in de 3e ronde kozen er 2 andere het hazenpad.

Met 3 bleven we over voor het laagste schavotje en Bart bleek veruit de sterkste in de eindspurt.

De titel en een vette cheque van 25 euro gingen zo aan mijn neus voorbij!

Eindtijd: 57min en nog wat, niet echt om over naar huis te schrijven, maar dit kan alleen maar motiveren om gestaag de conditie verder op te bouwen richting Lanzarote, immers Bart is ook daar weer een tegenstander!

Tot de volgende,

Frederik

Dit bericht werd geplaatst in wedstrijdverslagen. Bookmark de permalink .